Palliatieve thuiszorg Ravels

Palliatieve thuiszorg Ravels

Opzoek naar Palliatieve thuiszorg Ravels ?

Als u ongeneselijk ziekt bent kan Palliatieve thuiszorg Ravels net het verschil zijn voor de kwaliteit van uw leven. Dit is namelijk zorgt dat gericht is op het verbeteren van de levenskwaliteit voor de patiƫnt maar ook het begeleiden van zijn naasten. Neem vandaag nog contact op met Thuisverpleging Antwerpen

Palliatieve thuiszorg Ravels: Onze dienstverlening

Wij vinden het erg belangrijk dat er ruimte is voor uw wensen en proberen u met betrekking tot deze wensen zoveel mogelijk tegemoet te komen. Het thuis blijven wonen is voor veel patiƫnten erg lastig, maar wij proberen er alles aan te doen om dit toch mogelijk te maken door 24 uur per dag passende zorg aan te bieden voor u, maar ook voor uw naasten. De naasten worden vaak vergeten, maar zeker niet door ons. Er is ook ruimte voor hun gevoelens, vragen, opmerken, rouwgevoelens enz.

Behalve dat we rekening ouden met uw emoties, houdt palliatieve zorg Ravels zich ook bezig met pijnbestrijding. Ook dit kan uw levenskwaliteit verbeteren aangezien dit ook meer comfort met zich mee brengt. We werken samen met uw behandeld arts en houden elkaar op de hoogte van de vorderingen. Hierdoor krijgt u de kans en de tijd om u op uw naasten te richten.

We streven ernaar dat u vaste verzorgers heeft, zodat dit ook allemaal vertrouwd voelt en u niet iedere keer weer iemand anders aan uw bed heeft staan. Wij streven ernaar dat alles zo vertrouwd mogelijk voor u is en u het gevoel heeft dat u uzelf kunt zijn.

Verder willen we erop wijzen dat u het eindwoord heeft, wij doen niets zonder uw goedkeuring. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij onze zorg. Om deze reden vinden we het ook belangrijk dat u het eens bent met de beslissingen die omtrent uw zorg genomen worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met palliatieve thuiszorg Ravels en we zullen u zo snel mogelijk informeren over de vele mogelijkheden die wij u bieden.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Tarieven

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV. Dit wil zeggen dat wij alles via het ziekenfonds regelen.

!!! U ontvangt dus geen rekening!!!

Website laten bouwen door Jakency
Partners
webdesign antwerpen
webdesign antwerpen

links