top of page

Gerust op elk moment, met een persoonlijk alarmsysteem van Thuisverpleging Antwerpen

GRATIS VOOR BESTAANDE PATIËNTEN!

Personenalarm voor ouderen of bij ziekte

Het gebeurt vaak dat ouderen of mensen die kampen met ziekte thuis blijven wonen met behulp van thuisverpleging. Soms is de persoon echter alleen. En de thuisverpleger is niet voortdurend aanwezig. 

Familieleden zoeken dan ook naar een manier om gerust te zijn. Een hulpmiddel dat ervoor zorgt dat wanneer de patiënt in nood is, er ook snel hulp ingeschakeld kan worden op een makkelijke manier. Dat kan, door middel van een personenalarm.

Altijd veilig in en rond het huis

Door op deze manier te werken, kunnen kleine ongevallen in huis of ernstige belemmeringen in het genezingsproces vlot ondervangen worden.

In geval van nood gebruikt de patiënt eenvoudigweg zijn persoonlijk alarmsysteem en hij of zij is verzekerd van een snelle, professionele tussenkomst van hulpverleners of familieleden.

Tarieven

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV.
Dit wil zeggen dat wij alles via het ziekenfonds regelen.

!!! U ontvangt dus geen rekening!!!

Persoonlijk alarmsysteem: hoe werkt het?

Het persoonlijk alarmsysteem is eenvoudig in gebruik en wordt rond de hals van de patiënt gehangen. Het is een drukknop die in rechtstreeks contact staat met onze thuisverplegingsdienst. 

Drukt de patiënt op de alarmknop, dan nemen we onmiddellijk contact op met de patiënt of familieleden, zenden we meteen iemand ter plaatse en verwittigen we de hulpdiensten indien nodig.

Persoonlijk alarmsysteem

Meer info? contacteer Thuisverpleging Antwerpen!

Het persoonlijk alarmsysteem is volledig gratis voor bestaande patiënten van Thuisverpleging Antwerpen. Ben u nog geen patiënt en wenst u meer informatie? Contacteer ons gerust.

bottom of page