top of page

Palliatieve thuiszorg: een verhoogde levenskwaliteit dankzij Thuisverpleging Antwerpen

Palliatieve thuiszorg

Palliatieve zorg aan huis

Palliatieve zorg draait in eerste instantie om het creëren van een zo hoog mogelijke levenskwaliteit. Er zijn geen medische oplossingen meer. De patiënt zal aan ziekte of ouderdom overlijden en hij kiest ervoor om dat in de rust van zijn eigen woning te doen. 

Dat is een krachtige wens, die gerespecteerd en goed omkaderd moet worden. Uw thuisverpleger beschikt over de expertise om dat op een deskundige manier te doen.

Tarieven

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV.
Dit wil zeggen dat wij alles via het ziekenfonds regelen.

!!! U ontvangt dus geen rekening!!!

Stervensbegeleiding

Op het moment dat verpleegkundige en medische zorgen geen effect meer hebben, omkaderen we de stervensbegeleiding van de patiënt met aandacht voor alle betrokkenen. 

We zorgen ervoor dat de patiënt op een rustige en serene manier kan gaan, zonder pijn. En dat alle naasten die de patiënt op dit moment aan zijn zijde wilt, op een rustgevende manier worden ondersteund.

Palliatieve thuiszorg Antwerpen/Mechelen

Thuisverpleging Antwerpen zorgt voor een respectvolle en discrete palliatieve zorg aan huis in de regio’s Antwerpen en Mechelen. 

Onze ervaren thuisverplegers werken met het volste respect voor uw wensen en privacy. En luisteren met aandacht naar uw vragen en bedenkingen. Maar ook naar die van uw gezin of betrokken familieleden. Want ook zij verdienen een luisterend oor en een antwoord op hun vragen.

Palliat

Contacteer Thuisverpleging Antwerpen voor palliatieve thuiszorg!

Het spreekt voor zich dat onze dienst voor palliatieve zorg aan huis 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 beschikbaar is voor de patiënt. Aarzel niet om ons te contacteren met al uw vragen.

bottom of page