top of page

Geestelijke gezondheidszorg bij psychische problemen, door Thuisverpleging Antwerpen

medicatie psychische problemen

Thuishulp psychische problemen: thuisverpleging Antwerpen/Mechelen

Wanneer u een moeilijke periode doormaakt in het leven, is het mogelijk dat u een beroep doet op psychologische of psychiatrische ondersteuning. 

Niet zelden gebeurt het dat patiënten tijdelijk worden opgenomen in een gespecialiseerd centrum. Dat kan nodig zijn als onderdeel van een duurzaam herstel. Maar op een bepaald moment moet u ook weer terug naar de thuissituatie.

Tarieven

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV.
Dit wil zeggen dat wij alles via het ziekenfonds regelen.

!!! U ontvangt dus geen rekening!!!

Inname medicatie psychische problemen

Op dat moment is het belangrijk dat indien er bepaalde medicatie werd opgestart, deze ook consequent verder wordt ingenomen. 

Het succes van deze behandelingen staat of valt met het plichtsgetrouw innemen van de medicatie. Alleen op die manier kan men beter worden. Maar dat is niet altijd even eenvoudig.

Thuishulp psychische problemen Antwerpen/Mechelen

Thuisverpleging Antwerpen helpt u daarbij. Onze ervaren thuisverplegers zijn thuis in de geestelijke gezondheidszorg en bieden u een luisterend oor tijdens hun regelmatig bezoek. 

Ze helpen u ook bij het innemen van uw medicatie én zorgen voor alle andere verpleegkundige zorgen die nodig kunnen zijn. We stemmen alles af met de behandelende artsen, in alle discretie én met het volste respect voor uw privacy.

gees

Wilt u meer weten over onze dienst voor geestelijke gezondheidszorg aan huis?
Neem contact met ons op om uw vraag te bespreken.

bottom of page