Zelfstandige thuisverpleging Rumst

Zelfstandige thuisverpleging Rumst

Opzoek naar Zelfstandige thuisverpleging Rumst ?

Ben je op zoek naar thuisverpleging Rumst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij bieden namelijk zelfstandige thuisverpleging Rumst. Met onze zorg maken we het mogelijk dat je in je eigen huis kan blijven wonen en dus niet in het ziekenhuis of in een verzorgingshuis hoeft te blijven en daar je laatste dagen te verslijten. Onze zorg kun je aanvragen in de buurt Rumst.

Zelfstandige verpleging Rumst

Wij bieden zelfstandig thuisverpleging Rumst, zodat het mogelijk is om langer thuis te blijven, alle behandelingen die thuis kunnen plaatsvinden bieden we aan. Ons personeel is dan ook medisch geschoold en kan een hoop voor u betekenen. Verder houden we uw ziekteverloop bij en maken dit ook bekend bij de behandeld arts. Ook bespreken we het verloop van de ziekte met de dokter en uiteraard ook met u en wat de behandelmogelijkheden zijn. Indien er een ander behandelplan moet worden opgesteld, bespreken we dit en wachten we op uw toestemming. We doen namelijk alles in uw belang en vinden het ook erg belangrijk dat u zich goed voelt bij de handelingen die we uitvoeren. We zullen dus niets tegen uw zin doen.

Aangezien een ongeneselijke ziekte ook veel met je emoties doet, proberen we daar ook ruimte aan te geven en begrip voor op te brengen. Indien het nodig is, zullen we u en uw naaste ook daarmee begeleiden, aangezien er een hoop op je af komt.

Kortom, ben je op zoek naar zelfstandige thuisverpleging Rumst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, alleen wij gaan even net waar verder waar andere instellingen stoppen met de zorg. Wij verzorgen niet alleen de medische begeleiding, maar ook de psychische begeleiding. Een ernstige ziekte kan namelijk een hoop doen en dat wordt vaak door veel artsen vergeten, aangezien zij zich richten op het dragelijk maken van een ziekte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Tarieven

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV. Dit wil zeggen dat wij alles via het ziekenfonds regelen.

!!! U ontvangt dus geen rekening!!!

Website laten bouwen door Jakency
Partners
webdesign antwerpen
webdesign antwerpen

links