Verpleging aan huis Willebroek

Verpleging aan huis Willebroek

Opzoek naar Verpleging aan huis Willebroek ?

Verpleging aan huis Willebroek wordt de laatste tijden steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die hier een beroep op doen. Veel mensen die ongeneselijk ziek zijn of veel ouderen. Deze mensen willen graag thuis blijven wonen en wij doen er alles aan om dit ook mogelijk te maken.

Verpleging aan huis Willebroek: Thuiszorg

Verpleging aan huis Willebroek is ideaal voor mensen die graag thuis willen blijven wonen bij hun geliefde, maar hierbij wel hulp nodig hebben. Veel mensen op oudere leeftijd worden vaak naar een verzorgingstehuis gestuurd vanwege het feit dat ze medische hulp nodig hebben. Maar ook mensen die ongeneselijk ziek zijn, verblijven vaak in het ziekenhuis vanwege de medische hulp die ze nodig hebben. Dit is allemaal niet nodig en aangezien deze mensen vaak weer naar hun eigen huis willen terug keren, proberen wij dat allemaal mogelijk te maken door juist deze hulp te bieden.

Ons personeel is medisch geschoold, waardoor zij veel behandelingen bij u thuis kunnen verrichten. Alles wat in principe thuis kan, wordt door ons ook thuis gedaan. Wij nemen contact op met uw behandelend arts en bespreken regelmatig de voortgang. Wij stellen u uiteraard ook op de hoogte van dit gesprek en mocht er wat veranderen, dan betrekken we u ook bij deze besluiten.

Maar onze verpleging aan huis Willebroek gaat nog verder, wij helpen u namelijk ook op andere fronten, zoals het huishouden. Soms bent u door uw ziekte niet meer in staat uw huishouden bij te houden, wij zorgen dan dat er iemand is die u kan helpen, zodat u niet vanwege deze reden naar een verzorgingstehuis moet of naar het zieken. Het is immers de bedoeling om u zo lang mogelijk thuis bij uw geliefde te laten doorbrengen.

Uiteraard beseffen wij dat u ook in sommige gevallen psychische hulp nodig heeft, om bepaald nieuws te kunnen verwerken. Ook daar voorzien wij in. Ons pakket van verpleging aan huis Willebroek is dus veel omvattend.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Tarieven

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV. Dit wil zeggen dat wij alles via het ziekenfonds regelen.

!!! U ontvangt dus geen rekening!!!

Website laten bouwen door Jakency
Partners
webdesign antwerpen
webdesign antwerpen

links