Thuiszorg Sint-Katelijne-Waver

Thuiszorg Sint-Katelijne-Waver

Opzoek naar Thuiszorg Sint-Katelijne-Waver ?

Bent u ongeneselijk ziek en wilt u niet uw dagen in het ziekenhuis of in een verzorgingshuis doorbrengen, maar liever tussen uw geliefde? Dan is thuiszorg Sint-Katelijne-Waver zeker een aanrader. Wij hebben professionele mensen in dienst die er alles aan doen om te zorgen dat u thuis kunt blijven.

Thuiszorg Sint-Katelijne-Waver: Onze zorg

Wij vinden het erg belangrijk dat de patiënt zo goed mogelijk verzorgd wordt als mogelijk is en dat er rekening wordt gehouden met de wensen van de patiënt. Er worden ook geen besluiten genomen zonder goedkeuring van de patiënt, aangezien de patiënt centraal staat en onze zorg is gericht op het welzijn van de patiënt.

We zijn 24-uur, 7 dagen week beschikbaar en bereikbaar om patiënten te verzorgen in de thuisomgeving. Het gaat hierbij niet alleen om medische zorg, maar ook om hygiënische of omgevingszorg. Een vieze omgeving of slechte hygiëne maakt de patiënt immers alleen nog maar zieker en dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij stemmen de zorg die u nodig heeft op u af. Mocht u onverwachts zorg nodig hebben, dan kunt u ons altijd bereiken en sturen we iemand naar u toe.

Verder staan wij in contact met uw huisarts of andere artsen waarbij u in behandeling bent. Indien wij iets medisch opmerken, waarvan de arts op de hoogte moet zijn, overleggen we dat met u en de arts. Op deze manier kan er vaak op tijd behandeld worden en wordt de levenskwaliteit verbetert. Het gaat ons immers om het verbeteren van uw levenskwaliteit en het zo comfortabel mogelijk maken.

Thuiszorg Sint-Katelijne-Waver doet er dus alles aan om, ondanks dat u ongeneselijk ziek bent, uw dagen thuis te kunnen doorbrengen tussen uw geliefde. We passen onze zorg aan, aan uw behoefte en zetten daarbij uw wensen centraal. Niets zal tegen uw zin gedaan worden.

Neem vandaag nog contact op met Thuisverpleging Antwerpen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Tarieven

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV. Dit wil zeggen dat wij alles via het ziekenfonds regelen.

!!! U ontvangt dus geen rekening!!!

Website laten bouwen door Jakency
Partners
webdesign antwerpen
webdesign antwerpen

links