Thuisverzorging Herselt

Thuisverzorging Herselt

Opzoek naar Thuisverzorging Herselt ?

Niets is zo fijn als dat u uw dagen in uw thuisomgeving kunt doorbrengen, in plaats van in een ziekenhuis of verzorgingstehuis. Wij spelen daaropin, door het aanbieden van onze thuiszorg die het mogelijk maakt om uw dagen door te brengen tussen uw geliefde. Bij de thuiszorg die wij bieden staan de wensen van de patiënt centraal, om deze reden wordt alles met de patiënt besproken.

Thuisverzorging Herselt: De thuisverzorging

Voor een groot gedeelte bestaat de zorg die wij bieden uiteraard uit medische zorg. Ervoor zorgen dat de medicijnen op tijd worden toegediend en het in de gaten houden van het ziekteverloop. We staan ook in contact met de behandelde arts en als ons iets opvalt bespreken we dit ook met u alsook met de arts. Hierdoor kan er vaak op tijd ingegrepen worden, waardoor de levenskwaliteit behouden kan worden. Maar zorg bestaat uiteraard niet alleen uit medische zorg. Ook een schone thuisomgeving en goede hygiëne kan bijdragen aan een goede gezondheid. Deze zorgen bieden wij dan ook.

Verder hebben we ook oog voor uw geliefde, als we merken dat deze ook begeleiding nodig hebben dan bieden we dat aan. Ook op uw geliefde komt een hoop neer en in de praktijk bieden zij ook voor een groot gedeelte de zorg die u nodig heeft.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Indien er een noodgeval zich voor doet proberen wij zo snel mogelijk aanwezig te zijn. U hoeft slechts één belletje te plegen en we zorgen dat er iemand bij u langs komt. Normaal zorgen we ervoor dat er vaste personen voor u zorgen, maar in noodgevallen kunnen we niet garanderen dat er iemand komt die u al vaker heeft verzorgd.

Heeft u thuisverzorging Herselt nodig, neem dan met ons contact op met Thuisverpleging Antwerpen. Wij geven de thuisverzorging Herselt die u nodig heeft.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Tarieven

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV. Dit wil zeggen dat wij alles via het ziekenfonds regelen.

!!! U ontvangt dus geen rekening!!!

Website laten bouwen door Jakency
Partners
webdesign antwerpen
webdesign antwerpen

links