Thuisverpleging merksem

Thuisverpleging merksem

Opzoek naar Thuisverpleging merksem ?

Met Thuisverpleging merksem geniet u de beste zorgen terwijl gewoon u in uw vertrouwde omgeving kan blijven

Bent u niet meer zo goed ter been of hebt u aangepaste medische behandelingen nodig? Geen nood: dat betekent niet dat u een langdurige ziekenhuisopname nodig heeft of naar een home moet verhuizen. Misschien is thuisverpleging merksemeen oplossing?

Ons team van verplegers heeft ervaring met alle gebruikelijke verpleegkundige behandelingen. Dat kan gaan van injecties en verzorging van wonden over hulp bij sondevoeding, blaasspoelingen, en toedienen van medicatie, en zelfs tot chemotherapie en palliatieve zorgen. Maar de medewerkers van Thuisverpleging Antwerpenkijken verder dan enkel medicatie. Ook aangepaste voeding bijvoorbeeld kan helpen om een genezingsproces te versnellen én kan vele problemen voorkomen. Bovendien hebben we de nodige aandacht voor de sociale en psychologische aspecten van hulpverlening.

Alles verloopt in een persoonlijke, vertrouwelijke sfeer, en met een glimlach bij Thuisverpleging merksem.

Transparante communicatie is bij Thuisverpleging merksem van groot belang. Wij werken daarom nauw samen met uw vertrouwde zorgverleners (huisartsen, kinesitherapeuten…) en houden regelmatig contact met uw mantelzorger.

Bovendien is Thuisverpleging merksem dankzij onze flexibele organisatie 24 uur per dag en 7 dagen op 7 bereikbaar. In geval van nood staan we dus zeer snel ter plaatse: net zoals in het ziekenhuis. Dankzij een persoonlijk alarmsysteem hoeft u in geval van nood alleen maar op een knop te drukken: wij regelen onmiddellijk een interventie.

Thuisverpleging merksem regelt ook uw administratie: dankzij de derdebetalersregeling rekenen wij de zorgkosten rechtstreeks af met het ziekenfonds.

Tarieven

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV. Dit wil zeggen dat wij alles via het ziekenfonds regelen.

!!! U ontvangt dus geen rekening!!!