Thuishulp Kontich

Thuishulp Kontich

Opzoek naar Thuishulp Kontich ?

Niets is zo vervelend als u door uw ongeneselijke ziekte niet meer naar huis kunt en wordt gedwongen om in het ziekenhuis te blijven of naar een verzorgingstehuis wordt gestuurd. Thuishulp Kontich kan dan een uitkomst zijn, door middel van deze zorg wordt het mogelijk gemaakt dat u toch naar huis kunt en uw tijd in uw eigen omgeving met geliefde door kunt brengen.

Thuishulp Kontich: Onze zorg

Wij doen er alles aan om het mogelijk te maken dat u thuisblijft wonen, wij bieden zowel medische zorg als ook alle andere zorg die er ook bij komt kijken. Het personeel dat bij ons in dienst is, is medisch geschoold, waardoor zij een hoop behandelingen kunnen verrichten. Alle behandelingen die thuis verricht kunnen worden, worden dan ook door ons gedaan. Verder houden we nauw contact met de behandeld arts en bespreken we regelmatig de voortgang. Verder bespreken we uiteraard ook het verloop van de ziekte met de patiënt.

Anders dan bij veel andere thuishulpverleners proberen wij ook oog te hebben voor andere betrokkenen, door ook deze de begeleiding te geven die ze nodig hebben om zo goed mogelijk met de zieke patiënt om te kunnen gaan. Uiteraard is er ook psychische begeleiding voor de patiënt.

Onze hulp houdt niet op bij het behandelen van de patiënt, maar wij zorgen ook voor een schoon huis en goede hygiëne. Als hier namelijk geen sprake is, kan de ziekte verergeren en daarbij vinden we het belangrijk dat de patiënt een in een gezonde omgeving doorbrengt.

Verder vinden we ook het welzijn van de patiënt erg belangrijk, het welzijn van de patiënt staat dan ook op nummer een. Zolang het mogelijk is, zullen we de patiënt dan ook betrekken bij de besluitneming van de behandelen en deze zo goed mogelijk informeren. Zodat ook de patiënt weet waar die aan toe is. Heb jij ook thuishulp Kontich nodig, neem dan contact op via Thuisverpleging Antwerpen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Tarieven

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV. Dit wil zeggen dat wij alles via het ziekenfonds regelen.

!!! U ontvangt dus geen rekening!!!

Website laten bouwen door Jakency
Partners
webdesign antwerpen
webdesign antwerpen

links