Ouderenzorg

Ouderenzorg

Opzoek naar Ouderenzorg ?

We dromen er allemaal van om onze oude dag thuis in een vertrouwde omgeving door te brengen. Toch is dit in de praktijk niet altijd mogelijk en verdwijnen veel oudere in verzorgingstehuizen. Vaak volledig tegen hun zin, maar gewoon omdat het niet anders kan. Ouderenzorg wil daar een verschil in maken, door het wel mogelijk te maken voor ouderen om ook op hun oude dag nog thuis te blijven wonen.

Ouderenzorg : Onze zorg

We streven ernaar om het mogelijk te maken dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven, door de benodigde hulp te bieden. Zo kunnen we u bijvoorbeeld medisch ondersteunen, door de hulp te geven die u nodig heeft en door het verrichten van behandelingen die ook thuis kunnen. Verder houden we contact met uw arts en brengen we het ziekteverloop in kaart. Indien het dreigt te verslechteren, nemen we contact op met uw arts, zodat we er op tijd bij zijn. Verder bespreken we uiteraard alles eerst met u, voordat we verder gaan met de behandelingen.

Maar ouderenzorg blijft uiteraard niet alleen bij medische hulp, er komt namelijk veel meer bij kijken. Zo is het ook belangrijk dat u ouderenzorg krijgt, iemand die regelmatig uw huis komt schoonmaken, zodat u in een menswaardige omgeving kunt blijven wonen. Wij proberen hier omtrent passende hulp te bieden, wat u niet zelf kunt, proberen wij voor u te doen. Verder zijn ook hygiƫne erg belangrijk, ook daar kunnen we u bij helpen.

Wij proberen alles voor u te doen, wat u niet meer zelf kunt. Uiteraard kunnen we ook uw geliefde begeleiden met betrekking tot de zorg. In de praktijk blijkt dat ook geliefde voor een groot gedeelte bijdragen aan de zorg die u nodig heeft. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat er ook oog is voor deze personen bij ouderenzorg . Neem vandaag nog contact op met Thuisverpleging Antwerpen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Tarieven

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV. Dit wil zeggen dat wij alles via het ziekenfonds regelen.

!!! U ontvangt dus geen rekening!!!

Website laten bouwen door Jakency
Partners
webdesign antwerpen
webdesign antwerpen

links