Familiezorg Wommelgem

Familiezorg Wommelgem

Opzoek naar Familiezorg Wommelgem ?

Door veel verzorgingsinstellingen wordt vergeten hoe belangrijk familie en andere betrokkenen zijn voor patiënten die ongeneselijk ziek zijn. Vaak neemt de familie een groot gedeelte van de zorg op zich, zonder dat er ruimte is voor hun emoties en gevoelens. Niet alleen de patiënt heeft immers begeleiding nodig, maar ook veel familieleden die de benodigde zorg niet krijgen. Daar proberen wij het verschil te maken, door juist ook ruimte te maken voor de naasten van de patiënt.

Familiezorg Wommelgem: Ruimte voor de familie

Een ongeneselijk ziek familielid heeft vaak meer invloed op de fysieke en emotionele gezondheid van familieleden dan wordt beseft. Dit heeft vaak weer een grote invloed op het welzijn van de familieleden, vandaar dat wij ook familiezorg Wommelgem willen bieden als verzorgingsinstelling. Wij beseffen namelijk wel hoe zwaar de familie het kan hebben, zij moeten immers aanzien hoe een familielid steeds zieker en zieker wordt en uiteindelijk deze wereld zal verlaten.

Wij ondersteunen de familie door hun te begeleiden met betrekking tot de situatie. Dit doen we door met ze te praten en ruimte te laten zijn voor hun gevoelens. Een veel voorkomend probleem voor familie is dat ze niet mogen rouwen van zichzelf, terwijl dit erg belangrijk is in de verwerking van de gevoelens. Er komt op dat moment een hoop op je af en daar proberen wij ruimte voor te bieden.

Zodra we het idee hebben dat er te veel op de familie af komt, proberen wij hierop in te grijpen en de familie te begeleiden in het accepteren van hun gevoelens en het rouwen. Wij onderscheiden ons van andere instellingen door familiezorg Wommelgem te bieden voor niet alleen de patiënt maar ook voor de familie en andere betrokkenen bij de familie, deze zijn immers even belangrijk als de patiënt en hebben vaak meer steun nodig dan wordt gezien.

Neem vandaag nog contact op met Thuisverpleging Antwerpen en we helpen je met plezier verder.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Tarieven

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV. Dit wil zeggen dat wij alles via het ziekenfonds regelen.

!!! U ontvangt dus geen rekening!!!

Website laten bouwen door Jakency
Partners
webdesign antwerpen
webdesign antwerpen

links