Bejaardenzorg Antwerpen

Bejaardenzorg Ranst

Opzoek naar Bejaardenzorg Antwerpen ?

Te verwachten is dat de komende jaren er steeds meer bejaarden bij gaan komen. Uiteraard moeten deze bejaarden ook verzorgd worden, maar de meeste willen het liefst verzorgd worden in hun thuisomgeving. Aangezien wij het belangrijk vinden dat mensen krijgen wat ze willen en verdienen, proberen wij daarin te voorzien. Wij vinden het namelijk belangrijk dat bejaarden een waardig leven genieten.

Bejaardenzorg Antwerpen: Onze diensten

Om te beginnen bieden wij medische ondersteuning en zelfs behandeling aan de bejaarden die het nodig blijken te hebben. We hebben medisch geschoold personeel in dienst dat veel behandelingen kan verrichten. We streven ernaar om zoveel mogelijk behandelingen thuis te verrichten. Verder hebben we regelmatig contact met de behandelend arts om de behandelingen te bespreken en eventueel in te spelen om veranderingen. Zodra we ook zelf iets signaleren, zullen we de dokter inseinen, zodat we er op tijd bij zijn en de behandeling zo nodig aan kunnen passen.

Verder zorgen we ook voor huishulp als dat nodig is. Er komen mensen uw huis schoonmaken en ook u zal verzorgd worden. Een schoon huis en goede hygiëne draagt ook bij aan een grotere kans om niet zieker te worden. We vinden een schone omgeving dan ook uiteters belangrijk.

Verder vinden we het ook belangrijk dat de patiënt goed begeleid wordt. We proberen dus ook altijd tijd vrij te maken voor de patiënt zelf. Om het gevoel van vertrouwen te geven, sturen we iedere keer weer dezelfde verzorgers. U kunt dan een vertrouwensband opbouwen en kent de mensen die u komen verzorgen.

Mocht er sprake zijn van noodgevallen, dan kunt u ons altijd bellen. Het maakt niet uit hoe vroeg of laat, of op welke dag. Wij hebben ten alle tijden iemand klaar staan die iemand thuis kan komen helpen als het nodig is. Bejaardenzorg Antwerpen wordt door ons zo goed mogelijk voorzien.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Tarieven

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV. Dit wil zeggen dat wij alles via het ziekenfonds regelen.

!!! U ontvangt dus geen rekening!!!

Website laten bouwen door Jakency
Partners
webdesign antwerpen
webdesign antwerpen

links