Ambulante zorg Meerhout

Ambulante zorg Meerhout

Opzoek naar Ambulante zorg Meerhout ?

Het aantal ouderen zal zich de aankomende jaren steeds verder uitbreiden. De vraag naar ambulante zorg Meerhout zal om deze reden dan ook alleen maar verder stijgen. Wij proberen de zorg te bieden die zo hard nodig is door het aanbieden van onze diensten.

Ambulante zorg Meerhout: Het aanbieden van zorg

Wij vinden het belangrijk dat ouderen of mensen die ongeneselijk ziek zijn, zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. We vinden het dan ook belangrijk dat er alles aan gedaan wordt om dit ook mogelijk te maken. Vandaar dat we ervoor hebben gekozen om zeer uitgebreide zorg aan te bieden, waarin bijna alles mogelijk is.

Om te beginnen zijn we medisch geschoold en kunnen we verschillende behandelingen in huis verrichten. Behandelingen die in huis verricht kunnen worden zulle we dan ook in huis verrichten. Op deze manier hoeft u niet iedere keer naar het ziekenhuis en wordt u toch behandeld. Aangezien wij regelmatig in contact met u zullen treden, hebben we ook een goed idee bij uw ziekteverloop. We bespreken alles met uw arts en overleggen ook regelmatig met hem over de behandeling. Indien er iets verandert, zullen we dit ook met u bespreken. We vinden het namelijk belangrijk dat u op de hoogte bent van het ziekteverloop.

Verder zorgen we niet alleen voor uw gezondheid, maar ook voor uw hygiƫne en woonomgeving. We zullen u regelmatig helpen met badderen als dat nodig is en zorgen er ook voor dat uw huis regelmatig gepoetst wordt, voor zover u dat niet zelf kunt.

Aangezien wij regelmatig zien dat familieleden of vrienden ook hun steentje bijdragen, proberen we deze ook te begeleiden. Veel instellingen vergeten vaak dat ook deze mensen af en toe een steuntje in de rug nodig hebben. Ook deze proberen wij te bieden als ambulante zorg Meerhout, aangezien deze mensen vaak worden vergeten en onmisbaar zijn.

Neem vandaag contact op met Thuisverpleging Antwerpen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Tarieven

Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, gelden de tarieven conform de bepalingen van het RIZIV. Dit wil zeggen dat wij alles via het ziekenfonds regelen.

!!! U ontvangt dus geen rekening!!!

Website laten bouwen door Jakency
Partners
webdesign antwerpen
webdesign antwerpen

links